Det tog en himla tid

Det tog lång tid att få helg på riktigt den här veckan, men tiden har faktiskt gått fort. Som jag kanske antytt så har jag ägnat all min tid åt Uppsala i helgen. Rep hela lördagen i skolan och därefter vidare på annat håll för att beskåda teater, Melodifestival, och sedan övernatta med några andra glada själar!

Likaså idag har det varit rep. Dock var dansarna inte närvarande så teateraporna och vi fick klara oss själva. Det blev inte så värst mycket gjort idag kanske men sista låten klämdes dit och vi fick trådarna på plats i ett utkast till programordning i alla fall. Det har klarnat i huvudet en aning och det var det som var syftet med det hela.

Nu är det läskigt värre att det bara är på pricken 6 veckor kvar till föreställningen på UKK. Innan dess ska vi hinna ha skolföreställningar också. PLUS att tvåorna snart överger oss för att åka till Kina i två veckor. SEN är det påsklov. Och sen är det show. Men det här grejar vi galant. Victor och jag får väl sitta där på våra ensembletimmar. Två lärare på två elever som sitter och jammar med piano och trummor i 2 x 90 min. Blir fint'e.

Med andra ord har helgen varit bra. En sån sak som att plocka fram skinnjackan för att det är tillräckligt varmt - det är älskvärt.


Ett av dagens projekt:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0