Jazz..?!

Det blev en lugn lördagkväll med visit hos mormor och morfar och bidragande till Earth Hour med lamporna släckta en timme.

Idag har jag ägnat dagen åt att plugga. Veckan jag har framför mig ser inte allt för rolig ut med ett par prov och en uppsats som ska göras. Uppsatsen är det som jag ägnat mest tid till idag och som tur är var det ett arbete i musik så det har väl ändå gått an... ;) Jazzskivor har snurrat i huset dagen lång och jag har snart skavsår i öronen efter Duke Ellington Trios trumpet, sax och piano som gått varma dagen lång. Musik har analyserats, research har gjorts och info om betydelsefulla människor som Louis Armstrong och Monica Zetterlund har tagits fram. Jag måste säga att det faktiskt har varit vädigt intressant.

Det är roligt att få göra någonting i skolan som man känner att man har använding för och har lite koll på, även om jag nu faktiskt inte hade haft någon kontakt alls med jazz innan det här arbetet gjordes. Den enda kontakt jag haft med jazz är att jag spelat lite jazzigt stuk på pianot och älskar snygga, jazziga, krångliga ackord... :) 
 
Denna dags dagsverke är alltså gjort och apropå det har jag lite idéer om hur min Operation Dagsverke ska utföras i år... Vi får se om det går att genomföra, återkommer om det...!

Snart beger jag mig ner till Aktivéra för att ha spinning tillsammans med Linda. Det blir ordentligt svettigt och skoj! '


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0