Konsert no 2

Yes, det var det det.

Helgen flög förbi och försvann lika fort som den kom...

Precis som planerna var så begav vi oss till Hufvudstaden igår, mamma och jag. Det blev lite shopping på vägen,  incheckning och middag på plats, och senare Coldplay..!

Konserten var verkligen över förväntat trots att Madonna fortfarande ligger och skaver i bakhuvudet. De är verkligen helt grymma live och är otroligt musikaliska. Det var tryck på Stadion - trots att vi hade plats på läktaren denna gång. Med både för- och nackdelar.. Ståplats är party. Läktarplats är konsert (och man slipper trängas!).

Hela konserten, låt efter låt, kunde vi konstatera att de verkligen levererade hit efter hit.. Tummen upp!

Vi konstaterade även att vi nog inte var värda att stå längst fram och hänga den här gången. Vi är faktiskt inte lika inbitna fans. Skillnad var det den 9/8-09 på Ullevi då vi stod och stod och stod huuuur många timmar som helst för att sedan få se vår stjärna kliva ut på scenen. Det är skillnad på olika.

Kort sagt. Musiken berörde, bra scenshow, charm och humor.. Ja..

Sen att vi blev "fast" i stan idag på grund av en triathlon är en annan historia.. Positivt var ju iaf att mamma inte lämnade mig på Skansen eller nåt..

3 stora stjärnor har klarats av inom de senaste 12 månaderna iaf. Elton, Madonna och Coldplay. Helt olika upplevelser, alla verkligen har sin genre som de behärskar med bravur..


Nu är det sleep-time.. Oändligt lång dag i morgon..


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Kul att konserten var bra Mattis!



Nu väntar jag bara på att få köra Madonnapasset tillsammans med min stora stjärna... ;-)



Kram Pappa

2009-08-23 @ 22:36:21
URL: http://karlssto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0